Thursday, March 24, 2011

Selamat Hari Lahir Ibu...Part 2

Conteng2 oleh Shariman... at 6:45 PM 2 kata kata hikmat
20 Mac 2011

20 Mac birthday Ibu saya, selamat hari lahir ibu..terima kasih kerana melahirkan saye...semoga ibu sentiasa sihat dan dilimpahi rezeki melimpah ruah..Insya Allah...

Arini just duduk rumah tok je, since semalamnya dah keluar berkelah..hmmm..ok la sikit, sbb ibu dengan walid boleh rest sebelum nak pegi keje smule hari Isnin..reenergize..:))..Sempena birthday ibu aritu, walid belum bagi apa2 ibu cakap..tapi ibu kata xpe..sbb walid dah jadi orang 1st yang wish dekat ibu..walid kata nak bagi special present untuk ibu, cuma tunggu la sikit masa lagi..nanti kita tunggu ye..apa ye hadiah special tu...jeng jeng jeng...biasanya walid dengan ibu, x kisah pun pasal present, sebab takde occasion apa2 pun dorang ada bagi hadiah2 jugak kalau terasa nak bagi..

Tapi..on dat day, Ibu dapat hadiah dari Eteh...benda ni Ibu kata memang ada dalam wish list Ibu, cuma belum penting lagi untuk memilikinya....Nak tengok x Ibu saya dapat hadiah apa?...


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
..............................
TADAAAAA......

Digital Frame.....Yeay!!
Jom kita unbox....


warranty inside

Suspen.....Suspen..Suspen....

Jeng jeng jeng......

Ibu testing gambar using memory card..Landscape

Ada gambar saya jugak...bila tegakkan automatik jadi horizontal...


Kalau xnak guna gambar, boleh jugak view calendar, jam sahaja mcm dalam gambo ni.., jam dengan gambar sekaligus..ni testing je dulu...

haaaaa....best kannn....skali lagi...tengkiu eteh.....semoga eteh dimurahkan rezeki banyak2 lagi...:))




Selamat Hari Lahir Ibu...Part 1

Conteng2 oleh Shariman... at 6:28 PM 0 kata kata hikmat
18 Mac 2011

4 hari lepas, birthday ibu saya yang ke....29 Tahun...dah buat celebration kat Bagan Lalang skaligus dengan kakak Ainaa a.k.a kakak dora..hehehe...tapi cite Bagan Lalang, saya post kemudian lah...skang ni excited nak cite pasal birthday present ibu saye..heheheh...

Disebabkan birthday ibu saya jatuh pada 20 Mac bersamaan hari Ahad, jadi hari Jumaat, 18 Mac tu, boss dengan kawan2 opis ibu saya dah pre-celebrate untuk ibu saya kat opis..baik kan boss2 ibu saya....

Kek birthday untuk ibu saya, by Bread Story



ni la boss ibu saya yang baik hati...Aunty Shir Lee tgh hidupkan lilin



Ibu saya tiup lilin dengan Aunty Chris yang birthday on 3 March





ibu saya kata kek ni syedappp, sbb dalam dia ada buah2an koktel..tunggu saya besyar nnt, saya makan jugak..:)


19 Mac 2011

Hari ni Birthday Kakak Ainaa yang ke 7 Tahun...Selamat Hari Jadi Kakak...:))..harini kitorang pegi berkelah2 kat Bagan Lalang, Gold Cost Sepang sempena menyambut besday kakak dengan ibu..ibu dengan walid sponsor kerang je, sbb benda2 lain semua dah dibeli..enjoy the picture yee...



Eteh tgh idupkan api..


Ni la siku tokku yang kena jahit 3..tapi tokku dah sihat, dah boleh pegi cuwau...alhamdulillah..:)








Syedapnye air asam, tapi saya belum boleh makan...:(

Acu Nana dengan MakLong Tirah

Kek Tema Dora, perisa Oren, Ummi buat...


Saya blur.....*&%%$


Ok, saya dah boleh tangkap apa yang orang besyar cakap...




Ikan Talapia tok baba/tok mama sponsor..

Sotong celup tepung...

Tok Mama dengan Tok Baba saya yang sentiasa muda...


Acung Nana dengan Ibu Saye..







Saya dah berlemoih dah..




Tok Kesayangan Saye..







Birthday Gurl yang mcm Dora..sama x? cuma Kakak Ainaa Gelap  eh, Hitam Manis..yang comel...









Acu Nana pakai spek baru, sosej yang terbakar..hahaha..
















Eteh yang rajin rebus kerang

Tok Baba yang Sasa...Ye ke???































Haritu semua enjoy...Syukur Alhamdulillah...



 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting