Thursday, December 13, 2012

Cars dan Iman

Conteng2 oleh Shariman... at 3:27 PM 0 kata kata hikmat
sejak Iman dah mengenjak umur 2 tahun ni dah nampak interest dia kemana..mostly memang sangat sukakan Cars atau kereta..selain dari robot, motor, cars jugak yg dia paling suke..

Kelmarin, Umie belikan Iman track Cars ni..sempena Umie dapat 13th months..Alhamdulillah dan semoga rezeki Umie sekeluarga bertambah lagi.. Benda ni beli kat Carrefour Mid Valley RM65.00

sebenarnya Ibu yang beria nak beli..pastu suruh Umie belikan untuk Bangah dan Abang De Ammar.. umie beli peten lain yang lagi beso..so yang ni belikan untuk Iman..suka sangat la si kenot Ibu tuh..

yang ni yang dah siap pasang...

Nak tengok camana benda ni berfungsi? meh tengok video ni..yang video sendirik belum dapat nak snap lagi..

Iman cakap..."whoaaaaa"................




12 Dec 2012

Conteng2 oleh Shariman... at 3:12 PM 0 kata kata hikmat
Itu tarikh semalam..takde apa yang istimewa untuk Ibu pun..

Cuma semalam sempat beratur...dalam setengah jam beratur baru smpai ke depan untuk membeli ni..


Mujur sempat datang awal 10 minit sebelum jam 12 untuk beratur..Actually Ibu beli donut Krispy Kreme yang promotion RM12.00 untuk sedozen donut.. sebelum ni x pernah beli pun..biasanya beli Big Apple Donuts aje..disebabkan semalam ada promo murah ni..so kita try la beli jugak... Tambahan pulak beli untuk refreshment training petang..so dapat la jimat sikit..Biasanya untuk assorted flavour dalam rm23.90 kot camtu untuk sedozen..

Hah, amik kau..5 dozen ku hangkut ke hopis..

salah satu box..classic, original, glaze choc, almond, choc apa ntah..dan oreo cheesecake..

Pasni rasanya x beli dah kot..sebab terlampau manis..Ibu just makan yang Original Glaze je..manis gile2..
Rasanya Big Apple lagi sedap..tapi kalau Tok yang buat..sure lagi sedapp..haha..jangan marah



 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting