Tuesday, May 22, 2012

May..Bukan Abang Mus May, tapi Bulan May

Conteng2 oleh Shariman... at 2:38 PM
Bulan ni belum hapdet blog lagi, almaklum la bukanlah penaip blog tegar..

So bulan ni, bermula 14 May - 1 Jun, ibu diarahkan bertugas outstesen la konon di Segi College, Kota Damansara untuk program Undergraduate Student Program (USP) tajaan MDEC..kalau dari rumah Taman Universiti Indah ke Kota Damansara, lebih kurang 60km sehala..agak jauh jugak, tapi pagi2 ibu lalu SKVE-ELITE-NKVE..fuh..tapi bagus jugak..bak kata orang, jauh perjalanan, luas pengalaman..seronok jugak..sebabnya dapat pegi lambat sikit dari masuk opis..huahuahuahua..dapat la hantar Iman lambat sikit..balik pun awal, sebelum jam bermula, ibu dah gerak pulang..dalam pukul 4.30 gitu dah boleh balik..so amik Iman pun awal..:)..

23 - 24 May pulak, kena pergi Custom Assessment Centre untuk SPA di Inspen kampus 2..cerita lanjut nanti cerita dalam entry lain..insya Allah..:)

25 May, Ibu, Iman Walid akan balik ke kampung Walid di Tersang, Raub..sebab meraikan perkahwinan kakak tiri Walid, Kak Ngah Fatiha pada 26hbnya..

26 May, kemungkinan result untuk ATCO akan keluar..tapi biasanya memang akan delay..berdebar2 menanti hari2 ni semua..alahai..

Harini dah masuk 1 Rejab..dah x lama nak Syaaban dan kemudian Ramadhan..puasa pun x habis ganti lagi ni..insya Allah, lepas balik dari kenduri dan CAC nanti boleh start puasa lah..berapa hari tinggal? 18 hari lagi weh..(ganti yang bersalin Iman dulu..tahap kena bayar fidyah dah..)...


0 kata kata hikmat:

 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting