Tuesday, October 2, 2012

Check in Hotel Jasmine CH

Conteng2 oleh Shariman... at 4:26 PM
22 September lepas, dah bosan sebenarnya duduk rumah..hajat-hajat hati ajak Walid pegi Melaka nak makan ikan bako..Walid dah lemau terlentok atas kusi sambil nengok tb..hehehe..

At last, setelah bincang2 kami pun balik Semenyih, sebab nak kena anta Makcik Iman yang duduk kat Ipoh balik sana..yeay, dapat jugak pergi Cameron Highlands..sebab rumah Makcik dekat Lahat, dekat je ngan Simpang Pulai..

Balik Semenyih, sampai sana jam 4..ngok ngek ngok ngek..last2 gerak jugak dalam pukul 6 gitu..last minute plan..gitu la gayanya..kali ni naik Tanah Rata lalu jalan Tapah..kete x banyak pun..maybe sebab orang gomen belum gaji..hahaha...So setelah Walid, Tok ngan Tokku bargain hotel area2 situ..dapat la kat Hotel Jasmine..ada last choice je yang mana family suites..kalau ikutkan harganya dalam Rm250..nak2 pulak weekends, tapi sebab dah tinggal last..dapat bilik tu just RM148 je..Tok yang sponsor bilik ni..untung kannnn...Hotel pun OK la..puas hati...:)


ada tv, tapi tak tgk sangat lah

Makcik Iman

Iman dengan Sepupu2


Suka sangat lah budak ni sampai renyeh mcm tu skali..
Kitorang jarang2 skali nak duduk hotel bertaraf 4 5 bintang..asal dapat tido sudah cukup kot..xyah nak fefeeling orang kaya sangat lah..ekekekek.. Gambar ngan details lain ble cek kat sini yerk...

2 kata kata hikmat:

aimaniman on October 2, 2012 at 5:42 PM said...

seronoknya... akkak x sampai2 lagi CH.. bila nak p, ada je aralnya,... tapi 1 hari akak mesti sampai..

Shariman... on October 3, 2012 at 9:39 AM said...

cuba cari masa kak, mak budak seronok, anak2 beronok2 jadinya..

 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting