Thursday, December 13, 2012

Cars dan Iman

Conteng2 oleh Shariman... at 3:27 PM
sejak Iman dah mengenjak umur 2 tahun ni dah nampak interest dia kemana..mostly memang sangat sukakan Cars atau kereta..selain dari robot, motor, cars jugak yg dia paling suke..

Kelmarin, Umie belikan Iman track Cars ni..sempena Umie dapat 13th months..Alhamdulillah dan semoga rezeki Umie sekeluarga bertambah lagi.. Benda ni beli kat Carrefour Mid Valley RM65.00

sebenarnya Ibu yang beria nak beli..pastu suruh Umie belikan untuk Bangah dan Abang De Ammar.. umie beli peten lain yang lagi beso..so yang ni belikan untuk Iman..suka sangat la si kenot Ibu tuh..

yang ni yang dah siap pasang...

Nak tengok camana benda ni berfungsi? meh tengok video ni..yang video sendirik belum dapat nak snap lagi..

Iman cakap..."whoaaaaa"................




0 kata kata hikmat:

 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting