Friday, January 6, 2012

Express Card Domino's Pizza

Conteng2 oleh Shariman... at 2:40 PM
Tadi kan, Ibu pegi la Domino's Pizza, sebabnya arini customer ndok ke preferences makan tengahari arini fastfud.. lebih tepat adelah Domino's..

Memula ingat nak amik combo hek macam kat bawoh ni..untuk 30 orang..so nak amik la dalam 9 set.. 


ttiba je datang kat kaunter tuh dorang offer la kad express Domino's Pizza...yang mana kalo beli se percuma se pizza..hebat x promo..bapok behnye..(mok x beh? kecik ati mok)..

so masa tu tengah kira2..kalo ngambik ke set hok ni 9 set..bersama dengan RM449.20..

kira2 kalau:

sign up card, RM50..
Pizza Large 9 jenis (tambah percuma 9) : RM32.80 x 9 = RM295.20
Breadstick 9: RM5.80 x 9 = RM52.20
Air Botol beso : RM4.80 x 9 = RM43.20

TOTAL : RM431.60..instead of RM449.20..Jimat RM17.60..

So terus je sign up card sebab untuk jangka masa panjang dapat guna kad express tu untuk kegunaan diri sendiri..sebab beli 1 pizza dapat se lagi pizza..ngeh ngeh ngeh..untung wooo...

tambah2 plak masa sign up tu dia bagi voucher pizza neh bernilai RM23.80..so kad tu takde la bernilai RM50 bebetul kan..pandai x Ibu neh? 


jadi, tanpa melengahkan masa, terus je la sign-up card Express Domino's Pizza ni..berbaloi2...


Motif aku gigih promote kad neh?? (Agak2 Domino's nak bagi promo prize x kat saye?)

Yay, balik kang ble belanja Walid ngan Niman makan Domino Spicy Sambal..sedaknye..


0 kata kata hikmat:

 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting