Wednesday, March 28, 2012

Teringin...

Conteng2 oleh Shariman... at 5:58 PM
Teringin  mende? (suka beno buat pendahuluan gunakan ayat berbentuk soalan..dari SPM lagi..ekekek..)

Teringin nak baca novel semula..jangan la salah anggap..gitewww...tapi kalo dapat baca novel, duk tunggang terbalik sibuk nak ngabehkan novel tu sanggup x makan x minum ngadap je ke novel tu..Kejap kang letak bantal sambil menerap, kejap kang dah lenguh, duduk pulok, agak2 rasa dah lenguh kaki masa duduk skema, angkat kaki sebeloh tepi hand rest (x sopan betul gayanya) pastu kang naik 2-2 belah kaki, xtau la 2-2 kaki belah kanan kat hand rest ke, sebelah kiri sebelah kanan ke..(lagi buruk laku)..semata2 nak ngabehkan novel..tu belum lagi aksi kepala ke bawoh kaki keatas..alamatnye kena sound setepek ngan mr tyco..baik toksah baca novel kalo gitu gayanye..heheheh

Rasanya sejak dah ada budok Niman dah x baca novel dah..mmg dah lama x baca novel..tau pengetahuan am pun melalui internet dan fesbuk je..

Tadi baca blog kak Net , pasal novel "Awak Suka Saya Tak?" 



dan Ibu kan ratu google.. baca sinopsis mcm best.. hasil pertolongan google dan gogle, jumpa la link untuk baca 1 buku tu kat SINI..tu pun kalo maleh ataupun kedekut nak beli la..sebab jenis Ibu, baca skali je, pastu xkan ingat dah jalan ceritanya..sekadar hiburan je la..whatsapp dengan cik bayam, (si hantu novel)..katanya takde beli pun lagi..(tau2 je niat org nak pinjam)..Cik Bayam, sila la beli..saya nak pinjam..hahahah...


0 kata kata hikmat:

 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting