Thursday, June 28, 2012

Hasil Photoshoot..

Conteng2 oleh Shariman... at 4:22 PM
On the way nak balik umah dari tempat keje, for sure lalu South City Plaza, so sempat la g ngambek gambar Iman yang dah siap tuh..:)...

Weee haaaa...Walopun 3 keping 4r beserta CD, ibu ngan walid sangat puas hati dengan kualiti dan touch up dari designer..nampak sangat cantik dan encem anak ibu..:)..

Actually kalo boleh nak semua gambar yang photographer tu snap, tapi apakan daya, orang kedai tu kata, 1 gambar rm10..so kami boleh pilih 3 aje..sayang betul..xpe lah..maknanya kena tunggu uncle Jasri buat photoshoot untuk Iman, mesti unlimited gambarnye..kan kan kan....

So, ni hasilnye..

Pilihan Walid

Pilihan Ibu

Gambar ni mmg jadi pilihan ibu dan walid...
Alhamdulillah..seronok tengok gambar Iman..di usia Setahun 10 Bulan, Iman dikurniakan kesihatan yang baik, x banyak kerenah, dengan cakap, boleh diharap kalau mintak tolong dan x degil..

kami x pernah buat photoshoot untuk Iman, at least ada kenangan Iman dah besar nanti..Insya Allah..:)..




0 kata kata hikmat:

 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting