Wednesday, June 27, 2012

Iman's Photoshoot

Conteng2 oleh Shariman... at 6:23 PM
Lepas je berbuka pose kat Gate of Yemen tu, kitorang cepat nak cari surau untuk solat Maghrib, tapi kebanyakan area situ semuanya dimonopoli kaum Cina, jadi macam susah sket nak cari surau..tambah2 plak, kat situ memang jem memanjang...so Walid decide nak pegi South City Plaza..

Hopefully ada..

dan alhamdulillah, memang ada..even kat parking base..sigh...

dah siap Maghrib, jalan2 la dalam South city yang x best langsung tuh..pukul 8.30malam, 80% kedai kat situ semuanya dah tutup..so kitorang decide nak balik..

Otw nak ke parking, nampak sebuah kedai gambar..promo RM39 utk 3 keping 4r photoshoot baby..

wallah..mcm best..dan memang best...hehehee..

Ibu dengan Walid pun pilih2 baju untuk Iman..kitorang pilihkan tuxedo utk si kenek ni..sepanjang photoshoot Iman memang baikkk sangat, pandai...untuk senyum, untuk senget, suruh pegang baju, dia pegang baju, surug duduk dia duduk...geram sangat tengok dia pakai tuxedo tu..bergaya betull...hehehe..(semua mak ayah akan puji anak dia sendiri..)...

Iman tengah disiapkan pakai suit..:D..siap pakai gel lagi kat rambut

See, ni salah satu shot yang ibu snap guna bb ibu je..cameraman  x bagi snap
sbb takut kacau lighting dia..lepas habis shoot baru ble snap...tapi iman dah malas nak pose..
ni je sempat snap..siap masuk tangan dalam poket..kau hadooo??

Arini dah boleh amik gambar, x sabar nak tgk hasilnye..heheheh..:)...


0 kata kata hikmat:

 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting