Tuesday, July 24, 2012

Crocs for Walid n Iman..

Conteng2 oleh Shariman... at 1:55 PM
Selepas mendapatkan kasut Crocs Ibu..(rasanya dah pakai hampir setahun)..Ibu betul2 selesa dengan kasut ni, rasanya tak mau pakai kasut lain..best betul..boleh basuh hari2, dan kalau kena ujan pun x risau kembang ke rosak ke..Kalau beli lepas ni pun rasanya mcm nak beli jenis yang ni jugak...

Ibu pakai kasut jenis ni..

CARLIE MARY JANE WOMEN

Kasut ni harga RM169.00 tapi beli masa tu ada 10% diskaun J card member so dapat
harga dalam RM150
So bebaru ni birthday Walid, Ibu pun xde kasi hadiah apa, niatnya nak kasi kasut Crocs, tapi risau kalau x matching ngan kaki Walid..Last 2 weeks, ttiba je Walid cakap, rasa nak beli kasut sbb kasut Walid dah bocor tapaknye..Laju je Ibu suggestkan Crocs..Walid pun OK je lah..so kitorang pegi repeat ke kedai yang sama Ibu beli Mary Jane Ibu aritu, kat Jusco Cheras Selatan..

Pilih punya pilih punya pilih...Walid berkenan yang ni..

ISLANDER SPORT (ESPRESSO/ESPRESSO)



Yang ni new design dr Crocs..santekkk...harganya RM249.00..disebabkan skang ni ada Mega Sales, so untuk product berharga Rm200 keatas dapat 10% diskaun, Rm300 dapat 15% diskaun, RM400 dapat 20% diskaun..valid kat semua retails outlet Crocs seluruh Malaysia..cewahhh..iklan x berbayar ni..

Rezeki hari itu..di Outlet Cheras Selatan, pembelian RM200 keatas, boleh tambah RM10 untuk mendapatkan 1 lagi sandal Crocs..(tempat lain memang takde, even Mid Valley pun takde)..betul Rm10, bukan RM100...

Mmula Ibu try2 test mana yang ok, sesuai untuk Ibu..(limited sandals offered)..so takde yang sesuai..Ttiba je ter try kasut untuk Iman..sebab dia pun sibuk nak test kasut...

Yeayyyy...Iman dapat kasut ni...

CROCBAND KIDS (NAVY)


It is worth RM129.00, tapi Iman dapat kasut ni dengan RM10..so kasut raya Iman dah ade..ngeee....






0 kata kata hikmat:

 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting