Tuesday, September 4, 2012

My Brand New Family

Conteng2 oleh Shariman... at 3:29 PM
Beberapa hari sebelum raya haritu, Ibu saje je cakap ngan Walid yang colleague Ibu, Juliet dah beli kamera idaman Ibu, iaitu Nikon 1 J1..

Walid pun call Ibu bertarikh 15 August 2012, yang kedai gambar dekat opis Walid jual Nikon 1 dengan lens 10-30mm berharga RM1499.. walid tanya nak ke..Ibu kata kalau x perlu x pelah..biar la dulu..pastu dia tanya, kalau tambah lens 30-110mm..kena tambah lagi RM200..ibu kata terpulang la dekat Walid..

Tup2 balik..walid bawak balik kotak kamera...dalam hati eksaited gile..mau tidaknye...benda ni yang Walid bawak balik...uhhuhuhu...


dan warna ni la jugak yang walid pilih..syoknye melampau2..selama ni kitorang x penah ada kamera sendiri..kalau ada pape event, just pinjam kamera achu nana je..

actually Nikon 1 J1 ada banyak colour..mcm kat gambar ni..cantik kan...


dan juga, lens nye boleh ditukar2 mengikut kesesuaian scenery ataupun kegunaan...



dan Walid telah belikan kamera tu beserta dengan lens 10-30mm dan juga 30-110mm..syiokkkkk woooo....

pepun, terima kasih Walid...:p

2 kata kata hikmat:

mama.nia on September 13, 2012 at 3:39 PM said...

ala....adik amal je posing kamera canggih ibu dia...mama x pun..patut la adik amal kernyeh lebih

Shariman... on September 19, 2012 at 12:08 PM said...

adik amal suke dengan kamera rupanya..bukan walid!

 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting