Thursday, March 24, 2011

Selamat Hari Lahir Ibu...Part 2

Conteng2 oleh Shariman... at 6:45 PM
20 Mac 2011

20 Mac birthday Ibu saya, selamat hari lahir ibu..terima kasih kerana melahirkan saye...semoga ibu sentiasa sihat dan dilimpahi rezeki melimpah ruah..Insya Allah...

Arini just duduk rumah tok je, since semalamnya dah keluar berkelah..hmmm..ok la sikit, sbb ibu dengan walid boleh rest sebelum nak pegi keje smule hari Isnin..reenergize..:))..Sempena birthday ibu aritu, walid belum bagi apa2 ibu cakap..tapi ibu kata xpe..sbb walid dah jadi orang 1st yang wish dekat ibu..walid kata nak bagi special present untuk ibu, cuma tunggu la sikit masa lagi..nanti kita tunggu ye..apa ye hadiah special tu...jeng jeng jeng...biasanya walid dengan ibu, x kisah pun pasal present, sebab takde occasion apa2 pun dorang ada bagi hadiah2 jugak kalau terasa nak bagi..

Tapi..on dat day, Ibu dapat hadiah dari Eteh...benda ni Ibu kata memang ada dalam wish list Ibu, cuma belum penting lagi untuk memilikinya....Nak tengok x Ibu saya dapat hadiah apa?...


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
..............................
TADAAAAA......

Digital Frame.....Yeay!!
Jom kita unbox....


warranty inside

Suspen.....Suspen..Suspen....

Jeng jeng jeng......

Ibu testing gambar using memory card..Landscape

Ada gambar saya jugak...bila tegakkan automatik jadi horizontal...


Kalau xnak guna gambar, boleh jugak view calendar, jam sahaja mcm dalam gambo ni.., jam dengan gambar sekaligus..ni testing je dulu...

haaaaa....best kannn....skali lagi...tengkiu eteh.....semoga eteh dimurahkan rezeki banyak2 lagi...:))




2 kata kata hikmat:

rysha iyliana on March 24, 2011 at 8:08 PM said...

hebat giler frame nie !

Shariman... on March 25, 2011 at 3:58 PM said...

best kan..hehehehe...

 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting