Friday, November 18, 2011

Donat Epal Besar & Kopi

Conteng2 oleh Shariman... at 4:03 PM
Apa? kalo dimelayukan, seperti tajuk entry tu..

Bahasa Inggerisnya, Big Apple Donuts & Coffee..kalo nama tu, mesti ramai yang tau..

Since Ibu selalu beli Donut ni untuk training office, Ibu pun sign up masuk Big Apple 365..Rm15 untuk x tau berapa lama..aritu tanya expiration date, dia pun xtau bila..sepatutnya setahun dr tarikh sign up la kan since 365..huhuhu..tapi xpe lah.


Ni la kadnye..sampai lunyai dah sebab selalu sangat guna

Bila dah beli guna kad ni, dapat diskaun kalo beli donut ataupun minuman dari BADC ni sebanyak 10%.. banyak jugak tu..
diskaun..:)


dapat pulak benda ni...

BADC sticker

Dengan setiap pembelian RM10 dapat 1 sticker ni..so kita kumpul la sticker ni dan tampalkan pada kad dia..kad dia boleh didapati dari box setengah dozen donut..

sticker yang telah ditampalkan pada kad
So kalau boleh tengok, kat situ ada 3 line..kalo nak 6 bijik je, tampal 6, mean 2 rows, kalo 4 rows dapat 1 dozen, kalo penuh mcm yang Ibu buat tu, dapat 18 bijik..untung 1 row..rasanya dah lebih 10 keping dah pegi redeem menatang neh..hehehehe..ada yang sedekah jariah kat kawan2, kat budak2 opis..sebab mcm x lalu nak makan dah..sampai achu nana pun cakap, pas ceroh big epal..

Semalam beli dapat free mende ni pulak lagi..untuk pembelian RM50 keatas..
Mouse pad..sedap jugek mouse pad dia ni..

Kalo sesapa nak BADC, bagitau je..I belanja guna kad I yang dah penuh tu ye..hik2..:p

0 kata kata hikmat:

 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting