Tuesday, November 22, 2011

Anniversary Lunch..:D

Conteng2 oleh Shariman... at 5:37 PM
Semalam Anniversary Ibu dan Walid,

Memula ingat nak bermalam kat mana2 dengan Iman skali..tapi at last, banyak sangat function weekend ni, so just pegi lunch je dengan Walid..

Tahun lepas x dapat nak celebrate makan2 kat mana2 sebab Ibu baru habis pantang lahirkan Iman..tapi masa tu dapat handbag Esprit dan Walid dapat suar jeans dockers..heheheh..

Cerita tahun ni, Ibu dan Walid pegi makan kat Bumbu Desa, Mid Valley je..Sebelum ni Ibu penah jugak pergi dah 3 kali dengan boss Ibu yang baik hati tu, Shirlee, dengan Ummi, Aunty Atie..cuma dengan Wanchu je belum..takpe..lengkali boleh datang lagi..heheheh...So, saje nak promote kat Walid pulak..dan Walid suka..(Ibu suka kalau Walid suka..heheheh)

Bumbu Desa ni makanan Indon..walopun malam nya ada perlawanan bola antara Harimau Muda dan Garuda, x kira lah..pergi je lah makan...

Ibu dengan Walid ambik set je, x amik ala carte pun..

Pilihan Walid - ayam Sunda
Pilihan Ibu - Ikan Talapia Goreng..

Sambal Kicap, sambal dalam bekas kayu, kangkung goreng dan ikan sangat sedapppppppppppp.....


Walid senyum bangga...hehehe..

bergambo depan ikan

Walaupun Ibu dan Walid makan berdua, tapi dalam perjalanan pun, masih teringat Iman..

Masa tengah makan pun, nampak high chair, " Kalau ada Iman, dia boleh duduk kerusi tu"

"Walid nak rasa ikan ni tak?" Walid jawab style Iman..."Nak, Nakkk,"

Ya, kami memang tak boleh renggang dengan Iman..

Kami memang x boleh tinggalkan Iman dikala beriadah..

Mungkin next honeymoon pun, kami xkan tinggalkan Iman..kerana Iman memang sebahagian dari Ibu dan Walid..

Pepun, selamat ulangtahun perkahwinan kita yang ke-2 ye Walid, didoakan kita sentiasa happy, dilimpahi rezeki berpanjangan dan diberi kemudahan dalam perjalanan hidup ini...Insya Allah..








0 kata kata hikmat:

 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting