Wednesday, November 16, 2011

Syhh..secret...

Conteng2 oleh Shariman... at 5:28 PM
Hari Ahad lepas 13 November..

Mak ajak pegi rumah abang Zul (cousin Ibu) yang duduk tingkat atas rumah mama Iman.. Kak Nor wife Abg Zul dah selamat melahirkan anak ke-2 dorang..kalau dulu baby girl, skang ni boy pulak..Alhamdulillah..murah rezeki dorang..
Abang Zul & Family ~ Credit to FB Liza Omar

Ingatkan nak pegi pagi, last2 mak kata, petang la kot..pagi2 ni selalu orang sibuk..nak2 yang baru lepas bersalin..mana nak uruskan anak, anak yang dah sedia ada..umah, nak mandi bunga, nak berurut ke apa kan..So decide pegi petang je laaa..

Tik tok tik tok..dari kol 2 ke pukul 3...

pukul 3 ke pukul 4..ujan pun turun..bila ujan turun, apa lagi..mata masing2 pun laju je nak rapat..Iman pulak tidur pun lama..ehhehehe...

last2 umah abg Zul kemana, apa pun kemana..tetiba rasa lapa..ujan la katakan, tapi ujan x lebat mana dah..renyai..iman pun dah bangun..amik topi Iman, siap2 sekejap, pegi lalu depan2 tesco tu..

rasa nak makan kek sebenarnya..kek secret recipe..padahal 2 ari lepas baru je makan..ekekek..so ternampak plak promotion ni depan SR tu,




makan slice of cake dari jam 3pm - 6pm, free a cup of coffee/tea..apa lagi..
laju je la kami melangkah masuk ke secret recipe..hehehe..SR sini lebih baik customer servicenya dari Mid Valley yang selalunya Ibu akan pegi untuk order dalam kuantiti yang banyak dan kerap..

Iman dengan muka blurrrr...

Walid berposing

Iman dah mula nak buat acara panjat pagar

nak berdiri dan capai candeliar..uhhuhu..

chocolate banana untuk Walid
 Walid macam biasa la suka benor dia makan chocolate banana ni..katanya pisang dalam ni lain sket..tah mende dia isi tu lid..ekekeke..


Ini Ibu punye..Chocolate Indulgence
 Sebenarnya nak Chocolate Chip Walnut, tapi takde pulak kat SR sini...so amik je la chocolate indulgence ni..hehehe..dan habisss...:) *sebab jarang habis makan*

Free a cup of tea/coffee for per slice

Dan air tu percuma dengan setiap slice yang dibeli..Walid of course pilih teh, dan Ibu plak pilih White Coffee je..hehehe..alhamdulillah..kenyang...:))


1 kata kata hikmat:

Cik Bayam on November 17, 2011 at 10:04 PM said...

Makan rupa naga dah skang ni.. Ekekeke!

 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting