Thursday, September 20, 2012

Taman Tema

Conteng2 oleh Shariman... at 12:25 PM
Sana sini semenye sebok bercakap pasal Legoland yang baru bukak last 15 September 2012..

Memang teringin nak pergi, tapi nampaknya macam terlampau baru dan tandus kawasannya..nampak macam panas pun ada..tapi bak kata Wan Chu, kalau nak nunggu pokok besor mcm kat Disneyland Hong Kong, mau bongkok 3 la jawabnya..

Semalam berborak2 dlm facebook chat dengan Wan Chu, last time kitorang dah pergi Disneyland Hong Kong (setahun yang lepas) dan USS dan kitorang plan untuk tahun depan, nak ke Bandung sebenarnya..tapi rasanya terpaksa ubah planning..nak pergi Legoland dengan Hello Kitty Theme Park..dan kemungkinan kalau betul planning boleh masuk Singapore jugek..ngeee...(passport plak nak mampos dah..)..

hello kitty theme park yang akan dibuka Oktober 2012

Cilok dari Gugel je..sebab belum pergi..dah pergi baru boleh snap2..

So dah boleh plan buat itinerary dah ni..weeeee....:)

0 kata kata hikmat:

 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting