Wednesday, September 19, 2012

The Other Siblings

Conteng2 oleh Shariman... at 2:22 PM
Seminggu sesudah raya aritu, Eteh balik ke Msia..dan dia dah pun plan untuk pegi ke Hong Kong dengan Mak Teh.. Ibu yang menggeletik sebab nak order kasut Crocs..kasut Crocs ibu aritu dah macam nak licin tapak bawahnye..dah nama pun tapak..mesti la kat bawah kan.. cerita kasut Crocs ibu sebelum ni klik sini..

Sebab currency kat sana murah sikit, so automatiknye, kasut tu jadi murah la sikit kan... biasanya kat sini, peten tu dalam RM170..tapi kat sana RM140.. memang takde beza sangat..tapi at least RM30 boleh la buat topap Hotlink..muahahah...



Yang baru adalah yang berwarna pinkish tuh..yang lama warna Chocolate..peten yang sama, sebab memang dah suke.. santek x?


0 kata kata hikmat:

 

Luv of Us Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting